VanometaalSteenoMetaal

S-Stubble-Liner

optimaal voor de eerste ondiepe stoppelbewerking uitgerust:
De cultivatoren S-Stubble-Liner van steeno combineren de voordelen van een tweebalkig schijfcultivator met de sterke punten van een drie- of meerbalkige cultivator en is daarmee op een optimale arbeidskwaliteit in de stoppelbewerking afgestemd. De overlappende plaatsing van de vleugelscharen zorgt dat de grond over de volledige werkbreedte gesneden wordt en garandeert ook bij geringe werkdiepte gelijkmatig en intensief inwerken van het stro en organische massa. Werkt bijzonder goed voor een ondiepe tot middeldiepe stoppelbewerking als ook voor zaaibedbereiding. De schaarpunten trekken de grond diep open, en de vleugelscharen mengen deze.

De tanden en de, hard aan te raden, holle schijven voor het egaliseren zijn zodanig geplaatst dat de S-Stubble-liner cultivator ook onder moeilijke omstandigheden kan werken zonder verstoppingen.
Deze holle schijven achter de tanden zorgen voor een aanvullende goede dwarsverdeling van organische massa en grond en egaliseren het oppervlak optimaal.

Een omvangrijk programma aan nalooprollen en -walsen bied voor elke grondsoort een wals voor een optimaal verkruimelend, vastdrukkend egaliserend effect.

Als de werkdiepte wordt veranderd, passen de holle schijven zich zonder verdere instelling aan de nieuwe werkdiepte aan. Door middel van een parallellogram worden de holle schijven en de nalooprollen altijd in de juiste positie gehouden en op een constante werkhoogte gebracht.

S-Stubble-Liner: VAST VFS-VL

S-Stubble-Liner: VAST VFS-VL

2 rijen tanden met vleugelscharen

S-Stubble-Liner: VFS-VL-SPH

S-Stubble-Liner:  VFS-VL-SPH

Bij SPH: Recht hydraulisch plooibaar op 2,80 m transportbreedte
* automatische vergrendeling werkstand
* Hydraulische transportvergrendeling

Onmisbare mogelijke EXTRA uitrustingen achteraan 

STN: SLEEPTANDEN NIVELLATOR

STN: SLEEPTANDEN NIVELLATOR

SCHN: SCHIJVEN NIVELLATOR

SCHN: SCHIJVEN NIVELLATOR

met Gladde of gekartelde schijven   

KEUZE UIT 6 SOORTEN ROLLEN

DR: Drukrol rond Ø 510 (8 buizen)

DR+: Drukrol rond Ø 600 (10 buizen)

DRV: Drukrol vierkant Ø 510 (8 baren)

FR: Buisfreesrol Ø 190

DFR: Dubbele Buisfreesrol Ø 190 - 127

STF: Steenoflex Ø 520 (4 veervelden per m)

UITVOERINGEN S-STUBBLE-LINER

Meer info

Meer info

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.