VanometaalSteenoMetaal

Filosofie

WIJ VRAGEN NIET DAT DE LANDBOUWERS ZICH AANPASSEN AAN ONZE MACHINES, WIJ PASSEN ONZE MACHINES AAN HUN BEHOEFTES AAN!

Bij Steeno is de verbondenheid met het verleden nog voelbaar is. Wij willen topproducten voortbrengen, door kennis en praktijk dicht bij elkaar brengen. Ondernemers die innoveren. Innoveren om te blijven excelleren, maar ook innoveren om de sector duurzamer te maken. Als geen ander zijn wij landbouwmachine producenten en onze klanten er zich van bewust dat alleen een goede balans tussen People, Planet en Profit de sleutel tot succes is.

Succes komt tot stand door samenwerking. Door letterlijk dicht op elkaars huid te gaan zitten en de krachten te bundelen, brengen ondernemers het beste in elkaar naar boven. De mouwen zijn in bij de steenos 24 uur per dag opgestroopt.

Steeno doet onophoudelijk aan research, maar in tegenstelling tot de grote buitenlandse groepen met hun sterk bemande r&d afdelingen moet Steeno geen dure infrastructuur met ingenieurs, tekenaars en computers bekostigen. nieuwe modellen ontstaan bij Steeno in de werkplaats. er wordt een schets en een prototype gemaakt en dan eerst uitgetest
op het veld in aanwezigheid van dagelijkse gebruikers die mede door hun ervaring zeer goed kunnen oordelen. pas na deze uitvoerige test komen de ontwerpen op de tekentafel. Wij zijn dus altijd op zoek naar dingen die het werk slimmer, gemakkelijker en beter maken. We zijn niet béter dan andere bedrijven, we zijn alleen twee jaar eerder bezig met nieuwe innovaties in samenwerking met onze klanten zoals agenten landbouwers, loonwerkers enz., Want van elkaar kan men heel wat leren. Met twee weet ge immers meer dan alleen.

Ondernemen is ook een kwestie van doen. Je hebt wel een paar denkers nodig, maar ons bedrijf bestaat vooral uit doeners."
Als we daar in blijven slagen hopen wij in de toekomst nog steeds, mede door onze toegewijde medewerkers een bloeiend, boeiend en succesvol bedrijf te zullen hebben waar het prettig is om voor te werken en wat een bedrijf is met een hele eigen en onderscheidende bedrijfscultuur en waarin ook meer en meer wordt geëxporteerd want op een fiets moet je blijven duwen om niet om te vallen.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.