VanometaalSteenoMetaal

Afdelingen

Welkom op de Nederlandstalige site van STEENO nv.  Als producent van grondbewerkingsmachines loodsen wij u graag door onze site waar u al onze producten kunt raadplegen en de gewenste informatie kan opvragen.  Ieder product wordt aan de hand van foto's, technische gegevens en een te downloaden brochure voorgesteld.  Heeft u nog verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen.  Bekijk ook regelmatig onze nieuwsitems zodat u het reilen en zeilen (beursdeelnames, demonstraties, nieuwigheden,...) van STEENO op de voet kunt volgen.  Bent u op zoek naar een verdeler van onze producten in uw buurt?  Kijk gerust bij de rubriek "Dealers" waar u aan de hand van uw postcode de dichtsbijzijnde verdeler vindt.Heeft u interesse in een ingevoerd merk? Klik gerust verder op de link hierboven van ons zusterbedrijf Vanometaal nv.  Daar krijgt u een overzicht van alle ingevoerde merken en alle machines die wij ter beschikking hebben.  Meer info?  Neem gerust telefonisch contact op of via mail.  De contactgegevens van de gewenste persoon zijn te vinden onder de rubriek "Team"

Daarnaast hebben wij ook een komplete metaalbouw afdeling, klik hiervoor op de link van STEENO metal hierboven.

Steeds tot uw dienst! Het STEENO team

De fabrieken STEENO, gegroeid uit een boerensmidse waarin de stichter in 1909 zijn unieke paardenploeg ontwierp, hebben op heden een uitgebreid gamma grondbewerkingstuigen te presenteren die ieder scherpe concurrentie het hoofd kan bieden. In 1946 liep STEENO de evolutie voorop en ontwierp de eerste gedragen wentelploeg. Met de jaren is dit uitgegroeid tot een ‘HOOGWAARDIGKWALITEITS' - ploeg. Kwaliteit is de hoofdzorg van STEENO. Door het gebruik van hoogaangeschreven staal-soorten en door één of meerdere warmteverdelingen is de kwaliteit enorm toegenomen. Met een Belgische prijs erbovenop verovert STEENO de belangrijkste plaats op de Belgische markt.
EEN BEWUSTE LANDBOUWER KIEST VOOR STEENO!!

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.