SteenoSteenoMetaal

Bugnot TP

Machines in het TP gamma zijn ontworpen voor het aanleggen, repareren en onderhoud van wegen. Ze zijn uitermate geschikt voor het verbrijzelen van stenen en het stabiliseren van de bodem.

Dit is bij uitstek het OPENBARE WERKEN-assortiment, uitgerust met dezelfde rotor als de BPM, OBL'X-steenfrezen kunne werken tot op een diepte van 40 cm. Net als bij de BPM-mix is ​​hout en steen de juiste keuze dankzij de ruime keuze aan slijtdelen.
De montage van onderdelen is zeer snel en het(gepatenteerde) ontwerp maakt het mogelijk om met verschillende aftakassnelheden te werken om zich aan te passen aan verschillende soorten bouwplaatsen. Het spiraalvormige samenstel (optie met meerdere schroeven voor het frezen van stenen of stronken) van de slijtagedelen zorgt voor een regelmatig en homogeen werk.
De dubbele rij oscillerende rollagers zijn in de rotor gemonteerd om de kracht van de molen te vergroten en de penetratie in de grond te bevorderen. De speling van de moleninlaat is 55 cm.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.