SteenoSteenoMetaal

ONTSTAAN VAN VANOMETAAL

De fabrieken STEENO, gegroeid uit een boerensmidse waarin de stichter in 1909 zijn unieke paardenploeg ontwierp, hebben op heden een uitgebreid gamma grondbewerkingsmachines te presenteren die iedere scherpe concurrentie het hoofd kan bieden.

Vanuit de jarenlange ervaring in de productie van ploegen, grondbrekers, diepgronders, bemesters enz... ontstond het idee om voor de BENELUX een FULL-LINE in de grondbewerkingsmachines aan te bieden.  De eerste twee producten die exclusief geïmporteerd werden zijn de GTS TIGGES
gietijzeren aandruk- en zaaibedcombinaties... en het CARRE gamma. Deze maken vandaag nog steeds deel uit van het inmiddels tot 12 merken uitgegroeide assortiment.

Naast grondbewerkingsmachines werd het exclusieve BENELUX import gamma inmiddels ook uitgebreid met houthakselaars, maaiers, bosbouwmachines, machines voor brandhout productie, mechanische onkruidbestrijding, kunstmeststrooiers, machines voor het onderhoud van weides, stro en balen manipulators, verbrijzelaars, voederwinningsmachines, zaaimachines tot zelfs wegenbouwmachines en een complete winterdienst. 

Al deze zijn sinds 2000 ondergebracht in de  'NV VANOMETAAL'.                                 

Voor de nazorg zijn er 2 vestigingen, een showroom en magazijn met een groot assortiment
aan onderdelen te Vichte en een magazijn en productie eenheid te Geraardsbergen beschikbaar.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.