SteenoSteenoMetaal

Bugnot Mixte

Machines van het MIXTE gamma zijn ontwikkeld om aan alle eisen van het verbrijzelen van hout en stenen te voldoen, zowel op het gebied van onderhoud en terugwinning van land als op het gebied van bodembewerking van bossen.

Ontworpen op basis van het OBL'X BTP-assortiment, bieden deze steenfrezen een interessante veelzijdigheid voor het frezen van stenen, hout, in landbouw- of openbare werken-omstandigheden. Het frezen wordt uitgevoerd door de percussie van de stenen tussen de slijtende delen en tegenmessen in verschillende delen. Deze zijn gemonteerd op cilinders gekoppeld aan een hydraulische demper, het feit dat ze in verschillende delen zijn, zorgt voor een grotere reactiviteit en een betere efficiëntie tegen de absorptie van vreemde lichamen. Het gehele chassis wordt beschermd door verwisselbare slijtvaste onderdelen. Dubbele oscillerende rollagers die hoge schokken en krachten accepteren, worden beschermd door stofwerende keerschotten. Een hydraulische haspel (optioneel) kan takken bevatten bij het bovengronds malen van hout. Doordringende tanden (verwijderbaar) zorgen, indien nodig, voor een penetratie in de grond tot 25 cm). De werkbreedten van BPM variëren van 1m60 tot 3m. De vermogens die overdraagbaar zijn door de kinematica van de BPM variëren van 80 tot 450 pk volgens de modellen. De BPM is de veelzijdige tool die ideaal is voor de agrarische wereld, machine ring en zelfs openbare werken voor werkdieptes tot 25 cm.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.