SteenoSteenoMetaal

BFO serie

De BFO en BFSP zijn uitgerust met rotoren van de steenfrees series, met keuze uit 6 soorten slijtdelen met zeer robuuste bevestiging, onderverdeeld in drie reeksen: hout, hout & stenen, stenen.
De speciale Bugnot bevestiging maakt het mogelijk om met verschillende snelheden van PTO-rotaties te werken en maakt het ook mogelijk om het type slijtagedelen zeer snel te veranderen. De lagers (dubbele rijen oscillerende rollen), zeer robuust en zijn nut reeds meer dan bewezen bij de OBL'X-steenfrezen, zijn in de rotor gemonteerd. De BFO reeks (rotoren 1m97 tot 2m81) geniet mede hierdoor van een lange levensduur en onvergelijkbare robustheid.
De spiraalvormige montage van de hamers op de rotor, maakt het mogelijk om met een constante inspanning te werken en elk schokeffect te vermijden.
Om transmissie slijtage te vermijden, blijft de hoekoverbrenging parallel aan de uitgang van de tractor, daarom is de rotoramplitude -3 cm tot 35,5 cm (zonder de hoogte van de hefarmen te veranderen). Het frame is vanuit de rijpositie hydraulisch oriënteerbaar en biedt een groot gebruiksgemak. De BFO- en BFSP-reeksen zijn ontworpen voor vermogens van 160 tot 500 pk.. De transmissie van de rotor is via riemen of cascades van tandwielen gemonteerd op schokdempers.

Meer info

Download PDF

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.