SteenoSteenoMetaal

BFLO serie

Lichte bosfrezen met hydraulische oriëntatie (BFLO)
Ontworpen op basis van de BPM steenfrees serie, de BFLO wordt geleverd in 5 rotorversies, afhankelijk van het soort werk dat moet worden gedaan. Deze rotors zijn uitgerust met meerdere hamers van hoge kwaliteit met zeer robuuste bevestiging en zijn zeer snel uitwisselbaar. De BDLO reeks is ontworpen voor zowel hout en steen, dus malen of snijden de slijtdelen de materie. Om transmissie slijtage te vermijden, blijft de hoekoverbrenging parallel aan de uitgang van de tractor, daarom is de rotoramplitude -3 cm tot 35,5 cm (zonder de hoogte van de hefarmen te veranderen).
Het frame is vanuit de rijpositie hydraulisch instelbaar en biedt een groot gebruiksgemak. De BFLO is geschikt om aan tractoren van 80 tot 260 pk te worden gemonteerd.
Altijd uitgerust met een dubbele riemaandrijving, hakselkamer met dubbele hamers, Lagering met roulementen met 2 rijen bilden en hydraulische achterklep

Meer info

Download PDF

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.