SteenoVanometaal

Filosofie

Normen en waarden

Bij Steeno begrijpen ze goed dat succes tot stand komt door samenwerking en dat door de krachten te bundelen, mensen het beste in elkaar naar bovenbrengen. 

Bij Steeno blijven ze ook Innoveren om te blijven excelleren, maar ook om de sector duurzamer te maken. Als geen ander zijn landbouwmachine producenten en hun klanten er zich ervan bewust dat alleen een goede balans tussen People, Planet en Profit de sleutel tot succes is.

Steeno doet ook onophoudelijk aan research, maar in tegenstelling tot de grote buitenlandse groepen met hun sterk bemande r&d afdelingen moet Steeno geen dure infrastructuur met ingenieurs, tekenaars en computers bekostigen, hun nieuwe modellen ontstaan in de werkplaats. 

Daarnaast zorgt een boeiende werkomgeving voor de medewerkers voor een prettige sfeer op de werkvloer en zo goed als geen verloop.  Door kennis en praktijk dicht bij elkaar te brengen proberen ze voor hun klanten altijd topproducten voort te brengen. Deze onderneming denkt dus niet alleen aan het financiële maar voornamelijk ook  in termen van goed te doen.          


 

Ambitie - visie - doelstellingen

Door altijd op zoek te gaan naar dingen die het werk slimmer, gemakkelijker en beter maken, door de kwaliteit altijd proberen te verbeteren heeft Steeno verruit de belangrijkste plaats veroverd op de Belgische markt en ambiëren daar te blijven in slagen.  Hun grote ambitie is om verder te groeien in het buitenland “Samen bereiken we meer”, dat is hun vertrekpunt.  Ze ontwikkelen partnerschappen, omdat ze hun missie enkel samen met anderen kunnen realiseren.  “Elke partner van vandaag versterkt onze output van morgen” zeggen ze, tevens begrijpen ze zeer goed dat ze te groot zijn om klein te zijn, en te klein om groot te zijn op de wereldmarkt. (Zo hebben ze bv. samen met 4 andere Vlaamse andere landbouwmachine producenten de BAT group opgericht om in het buitenland samen een Full-line  te kunnen aanbieden met minder onkosten).

Mede door hun toegewijde medewerkers  (“Iedereen kan iets’,  is hun overtuiging en ze geloven dat ieder mens, het vermogen heeft te groeien.) hopen ze een  bloeiend, boeiend en succesvol bedrijf te blijven hebben waar het prettig is om voor te werken en wat een bedrijf is met een hele eigen en onderscheidende   bedrijfscultuur. 

Hun droom is dat ze met hun Steeno ploeg, bij velen onbekend maar wereldtop in ploegen, velden over de ganse wereld kunnen gaan omploegen.

 

 

 

Ambitie - visie - doelstellingen

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.