VanometaalSteenoMetaal

Voortman v631

NIEUW in ons machinepark vanaf 1 augustus 2021

Snelste freescapaciteit op de markt

De V631 kenmerkt zich als machine die het snelst kan frezen op de markt door kortere gereedschapslengtes te gebruiken, zodat de afstand tussen de boor en het profiel kleiner wordt. Hoe korter het gereedschap, hoe sneller de boorunits door het materiaal heen kunnen en hoe langer de levensduur van uw verbruiksonderdelen zal zijn. De robuuste lagers en veilige montage van de boorunits op het zware frame dragen ook bij aan de verbeterde freessnelheid en -kwaliteit.

Gelijktijdige bewerking

De V631 boor- en freesmachine kan beide flenzen en het lijf tegelijkertijd bewerken, waardoor de arbeidsuren en de bedrijfskosten in uw werkplaats aanzienlijk worden verlaagd. Elk van de drie boorkoppen heeft een eigen automatische gereedschapswisselaar met stations voor maximaal 8 gereedschappen elk, waardoor de automatische bewerkingsmogelijkheden voor een breed scala aan processen toenemen. De VACAM-besturingssoftware van Voortman optimaliseert de bewerkingsvolgorde van het wisselen en sorteren van gereedschappen, waardoor het rendement toeneemt.

Geen producten gevonden

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.